Skip to main content

Boomstronken

Boomstronken verwijderen we ook

Om terreinen klaar te maken voor bebouwing of heraanplanting moeten we niet alleen bomen en struiken uitdoen, maar ook de achtergebleven boomstronken verwijderen. Ook voor dergelijke freeswerken kan je op bosbouwbedrijf Clarysse – De Wilde rekenen. Zowel kleine als omvangrijke stronken frezen we uit en ook qua aantallen zijn er haast geen beperkingen.

Onze freesmachines

In zowat elke omgeving kunnen we boomstronken verwijderen. Privé-tuinen met smalle doorgangen, boomrijke bouwgronden of dichtbegroeide bossen... We hebben stobbenfrezen in verschillende uitvoeringen ter beschikking.

Vermeer stobbenfrees

Vermeer stobbenfrees

Onze kleinste freesmachine manoeuvreert door smalle ruimtes van slechts 85 cm breedte. Deze compacte krachtpatser is uitermate geschikt voor freeswerken in privé-tuinen met nauwe doorgangen.

Grote stronkenfrees

Bosontginning - boomstronken verwijderen - grote stronkenfrees

Onze grote tractor-stronkenfrees combinatie freest alle stronken weg tot op een diepte van 80 cm. Spatlappen verzamelen intussen de gecreëerde houtsnippers op een compacte breedte.

MERI CRUSHER dieptefrees

Streef je naar de perfectie voor de heraanplant van het terrein? Dan kunnen we het terrein optimaal voorbereiden met onze MERI CRUSHER dieptefrees. Deze crusher beschikt over een rotor met een breedte van 2,40 m en een diameter van 60 cm. Daarnaast beschikt de machine ook over 100 – tal beitels waardoor we in steenvrije ondergronden tot een diepte van 30 cm onder het maaiveld de ondergrond kunnen fijn frezen.

Wat er overblijft?

Onze freesmachines verwerken de stronken tot er enkel houtsnippers overblijven. Laten we die snippers bij jou achter of heb je liever dat wij de snippers meenemen?

Onze freesmachines huren?

Professionele (tuin)aannemers, boomsnoeiers en boomverzorgers huren onze professionele stronkenfrezen regelmatig voor eigen groenwerken.

Tip!

Ook je snoei- en groenafval kan je desgewenst bij Clarysse – De Wilde kwijt.
Maak je daarvoor aub wel een afspraak of bel je ons even op?

Komen we ook jouw boomstronken verwijderen?

Vertel ons meer over je project om een vrijblijvende prijsofferte voor je freeswerken of onze machineverhuur te ontvangen.