Skip to main content

Machineverhuur

Onze heavy duty bosbouwmachines huren


Professionals zoals boomsnoeiers, boomverzorgers, tuinaannemers, enz… hebben de keuze. Clarysse – De Wilde, al dan niet in onderaanneming, inschakelen voor bepaalde boswerken of onze heavy duty bosbouwmachines huren met of zonder machinist.

Bosbouwmachines te huur (mét of zonder machinist)

Hoogtewerker

Onze spinhoogtewerker reikt 25 m hoog en kan met haar breedte van slechts 80 cm moeiteloos door smalle doorgangen manoeuvreren. Al is de grootste troef dat ze zelfs op 14 m hoogte nog een uitzonderlijke reikwijdte van maar liefst 12 meter haalt!

 • Ideaal voor snoeiwerken op grote hoogte en voor dakwerken

 • Afmetingen: breedte 80 cm, net geen 2 m hoog, gewicht 3T

 • Reikwijdte: 25 m, met op 14 m hoogte nog steeds 12 meter bereik!

 • Zelf afhalen of naar de werf gebracht

 • Te huur met of zonder machinist

Hoogtewerker te huur

Bosbouwmachines te huur (altijd mét machinist)

Telescopische zaagkop

Voor machinale snoeiwerken op grote hoogte is de combinatie van de rotatieve verreiker met telescopische zaagkop de veiligste keuze. Op 24 meter hoogte zaagt deze kop met technische zaagdiameter van 75 cm nog zonder verpinken een ton hout af.

Geen zaagkop, maar wel een lier nodig voor montagewerken op hoogte? De zaagkop is eenvoudig en snel vervangbaar door een lier. Zo heb je een handige all-in-one oplossing voor utiliteitsbouw, prefab montage, enz...

Machineverhuur Bosbouwmachine Merlo telescopische zaagkop

Kranen met aanbouwstukken voor bosbouw

We hebben verschillende bandenkranen en rupskranen van 14 tot 24 T te huur inclusief de bijhorende aanbouwstukken voor bosbouwwerken.

Machineverhuur Bandenkraan Doosan DW 170 W5 17 T
Bandenkraan 17T

Doosan DW 170 W5

Machineverhuur Rupskraan Hyundai Robex 140 LC 16 T
Rupskraan 16T

Hyundai Robex 140 LC

Rupskraan 24T

Komatsu Pc 210 26

Rupskraan 24T

Komatsu PC 228 USLC 8

Bandenkraan 17T

Doosan DW 170 W 5

Rupskraan 24T

Komatsu Pc 210 26

Rupskraan 24T

Komatsu PC 228 USLC 8

  Houthakselaars

  Schijvenhakker

  Deze tractor aangedreven schijvenhakker is verrassend compact en daardoor perfect inzetbaar voor hakselwerken in smalle ruimtes. Deze schijvenhakker met manuele invoer is nochtans erg performant en kan moeiteloos takken met een maximale diameter tot 25 cm verslinden.

  Heavy-duty drumchipper

  Veel hout te versnipperen? Deze heavy duty drumchipper met 20 m³ hoogkipper is geschikt voor langdurige snipperwerken en stamhout met doorsnede tot 65 x 110 cm. Lees nog meer interessante details en weetjes over deze heavy duty machine op onze pagina hakselwerken.

  Praktische afspraken bij machineverhuur


  • Bij Clarysse – De Wilde kan je de bosbouwmachines huren die we zelf gebruiken voor onze bosbeheer en rooiwerken. Steeds met bediening door machinisten die hun machines door en door en kennen én perfect onderhouden.

  • Praktische afspraken i.v.m. draaiuren, brandstofverbruik, verzekeringen enz... verschillen van machine tot machine. Daarom overlopen we deze details met je bij de bevestiging van de machineverhuur of tijdens de ophaling / levering.

  Tip!


  Wil u stamhout aankopen of verkopen? Met onze eigen weegbrug wegen we het exacte gewicht van de stammen en kan alles op een transparante manier afgehandeld worden. Op afspraak of na telefonisch contact kan je als particulier of professional bij ons terecht. 

  Wat heb je nodig?


  Welk bosbouwgereedschap best geschikt is voor jouw project en of onze machines beschikbaar zijn op jouw voorkeursdatum?